Текущи обекти


 

 

 

 

 

Тенекеджийски услуги

Строителна фирма "Ник Строй" ЕООД има собствен тенекеджийски двор за изработка на всякакъв вид улуци и тенекеджийски потребности при ремонт на покриви и други тенекесжийси услуги. Работим по утвърдени стандарти за тенекеджийската дейност. Нашето звено за тенекеджйиски услуги е изградено от професионалисти работили дълги години в сферата. А също и високия клас техника за работа с метали е гаранция за качествена и стилно свършена тенекеджийкса услуга.

На последък все повече се използват безшевни улуци които измествмат обикновенните поцинковани улуци. Произвеждаме американски безшевни улуци директно на обекта. Това става със специално калиброван машина и от рулонна ламарина. Те имат уникалана система за окачвани и пасват на всяка сграда. Дължината на всяка секция е колкото дължинат на стрехата. Тоест те са с не ограничена дължина. Единствено наличието на ъгли отграничава тяхната дължина.

Предимства на безшевните улуци:

   Неограничена дължина на отделните секции.
   Уникална система за окачване с вътрешни скрити скоби.
   Надеждна връзка между улук и надулучна пола.
   Цели парчета без снадки, това осигурява безпрепятствено оттичане на         водата и работа с минимални наклони (0.5 %).
   Трапецовидна форма със стилизиран външен вид придаващ завършен         вид на сградата.
   Два размера подходящи за жилищни и промишлени сгради.
   Богата гама материали и цветове:
       - Поцинкована ламарина
       - Ламарина с цветно полиестерно покритие (цветове по RAL)
       - Медна ламаринаЧлен в

Сертифицирана по